• Kom langs in onze biershop op woensdag en zaterdag.

  • Bezoek onze brouwerij.

Op 9 en 10 mei viert brouwerij Dilewyns feest! Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van de brouwerij in Dendermonde en het tienjarig bestaan van de Vicarisbieren organiseert de brouwerij een weekend vol met activiteiten, optredens, kinderanimatie, … Iedere bezoeker krijgt een gratis consumptie aangeboden en kan deelnemen aan een rondleiding doorheen de brouwerij en haar nieuwe opslagruimte. Inschrijven voor een rondleiding kan ter plaatse.

Bovendien lanceren wij een nieuw bier! Dit bier werd éénmalig gebrouwen voor de festiviteiten. De naam houden we nog eventjes geheim!

Hierbij vindt u een gedetailleerd programma:

Folder programma opendeur_kleine pdf2_Page_2

Share →

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress