• Kom langs in onze biershop op woensdag en zaterdag.

  • Bezoek onze brouwerij.

Vanaf woensdag 2 mei is de Vicaris Tripel/Gueuze editie 2018 opnieuw verkrijgbaar! Deze is beschikbaar in flesjes van 33cl in de Vicaris biershop (woe 9-18u en za 9-12u), bij uw drankhandel (vraag ernaar) en op de prik&tik Webshop https://www.prikentik.be/vicaris-tripel-gueuze-clip-4-x-33cl Opgelet! Zolang de voorraad strekt. De Tripel/Gueuze wordt slechts 1 x per jaar gebrouwen.

Vicaris Tripel/Gueuze is een bier van hoge gisting dat ideaal is als dorstlesser voor de lange, warme zomerdagen. Het bier is door het complexe samenspel van Vicaris Tripel en gueuze een uniek type bier. De fruitige en zachte eigenschappen van Vicaris Tripel/Gueuze zijn afkomstig van Vicaris Tripel, de frisse lichtzurigheid krijg het bier mee van de gueuze.

Share →

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress