• Kom langs in onze biershop op woensdag en zaterdag.

  • Bezoek onze brouwerij.

Op maandag 4 juni kwamen er drie gloednieuwe tanks toe rechtstreekst vanuit Italië voor gisting en lagering van elk 7500 liter.

Hiermee is brouwerij Dilewyns in staat om de smaak en eigenheid van Vicaris te blijven garanderen én nog meer in te zetten op kwaliteit. Een Vicaris is 14 weken onderweg van grondstof tot het eindproduct in je glas, en dit maakt ons bier uniek. Dankzij het niet filteren, niet centrifugeren noch pasteuriseren blijven alle goede en gezonde eigenschappen van bier aanwezig, en dat maakt het verschil. Door deze traditionele methode heeft het bier veel rijpingstijd nodig om de gist natuurlijk uit te laten zakken door middel van lagering, waardoor we met een plaatsgebrek kampten.

De brouwinstallatie zelf is voldoende groot, alsook de warme kamers en magazijnen die in 2015 reeds werden uitgebreid. Met deze uitbreiding zijn we in staat om, volgens dezelfde authentieke methode, een groei te realiseren van 75%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share →

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress