Dit zijn de algemene voorwaarden die op elke bezoeker of groep van bezoekers van het Standaard Bezoek van toepassing zijn. Mogen wij vriendelijk verzoeken deze grondig door te nemen zodanig dat onze organisatie u een onvergetelijke brouwerij ervaring kan meegeven.

Sommige van deze richtlijnen zijn ingegeven uit veiligheidsoverwegingen, andere hebben dan weer betrekking op het organisatorische, maar daarom niet minder belangrijk.

Reservaties

1. Een reservatie voor een bezoek is mogelijk vanaf 20 personen. Indien er reeds een groep van 15 personen gereserveerd staat, kunt u aansluiten bij de reeds geboekte groep. Indien u een Franstalige of Engelstalige rondleiding wenst te maken, kan dit vanaf een minimum van 20 personen. Een voorschot van € 5 per persoon, met een minimum van 20 personen, dient vooraf te worden overgeschreven.
Ter plaatse dient het resterende bedrag betaald te worden voor de aanwezige personen. Het voorschot is bedoeld voor de vaste organisatiekosten, afwezige deelnemers verliezen dit bedrag.

2. Wanneer u straks uw bezoek reserveert, zal u een reservatienummer worden toegekend en zal u van ons de bevestiging van uw reservatie ontvangen. Bij ontvangst van uw betaling krijgt u een reservatiebevestiging. Neem deze bevestigingsmail mee naar uw bezoek, want dit is uw toegangsbewijs. Tot zolang wij geen betaling ontvangen is de reservatie niet geldig.

3. Uw reservatie dient betaald te worden ten laatste 14 kalenderdagen voor uw bezoek. Wanneer de betaling ons niet 14 kalenderdagen voor het plaatsvinden van het bezoek bereikt, wordt de reservatie automatisch als nietig beschouwd.

4. Een online reservatie kan worden geannuleerd tot 14 kalenderdagen vóór de datum van uw gelande bezoek. Het teruggestorte bedrag van uw voorschot wordt verminderd met €10 dossierskorten. Annulatie kan enkel door rechtstreeks contact op te nemen via mail visits@vicaris.be met als onderwerp “ANNULATIE BEZOEK + reserveringsnummer”.

5. Indien u een factuur wenst na de betaling van uw reservatie, is dit mogelijk. Gelieve bij uw reservatie dit duidelijk te vermelden. Graag ontvangen wij hiervoor de nodige gegevens (naam, adres, eventueel BTW nummer, …).
De factuur wordt u per mail bezorgd na het bezoek.

6. Gelieve de maximale inschrijvingen te respecteren. Wegens veiligheidsredenen, is het niet mogelijk om meer dan 55 inschrijvingen te aanvaarden voor Nederlandstalige groepen. Hier worden geen uitzonderingen op toegestaan, tenzij voor de buschauffeur.

7. Wegens organisatorische redenen is het niet mogelijk om een bezoek in te plannen op andere uren dan voorgesteld op de website. Wij vragen u dan ook de vooropgestelde uren van bezoek te respecteren. Bezoeken kunnen niet ingepland worden op zondagen en maandagen wegens gesloten.

8. Vergeet bij uw aankomst op de brouwerij niet te melden of de groep uit minderjarigen (-18 jaar) bestaat. Aan minderjarigen (-18 jaar) mogen wij immers geen bier schenken zodat wij voor hen, tijdens de consumpties die op de rondleiding volgen, niet-alcoholische dranken kunnen voorzien.

9. Bij georganiseerde busreizen, betaald de buschauffeur NIET en dient dus niet online ingeschreven te worden. De buschauffeur krijgt uit veiligheidsredenen 2 niet alcoholische dranken aangeboden.

10. Kinderen tot 3 jaar bezoeken de brouwerij GRATIS en dienen dus ook NIET online ingeschreven te worden.

Organisatie

1. Zorg dat u op tijd bent. Gelieve u 5 minuten op voorhand aan te melden aan de toegangsdeur achteraan.

2. Personen die kennelijk onder invloed zijn – hetzij van alcohol, hetzij van verdovende middelen hetzij van andere hallucinogenen of vergelijkbare stoffen – worden hoe dan ook niet toegelaten evenmin als relschoppers of personen die zich niet wensen te schikken naar de regels van het huis. Aangezien dit verband houdt met de veiligheid behouden wij ons het recht voor om soeverein en zonder mogelijkheid van verhaal hierover te beslissen.

3. Tracht in de groep iemand als verantwoordelijke aan te duiden. Zo hebben wij een vaste contactpersoon en aanspreekpunt in geval van vragen alsook voor de betaling. Belangrijk is ook te weten dat iedereen de richtlijnen van de gids moet volgen en dat de groep moet samenblijven tijdens de rondleiding. Dit uit veiligheidsredenen.

4. Bij elke rondleiding zorgen wij per bezoeker voor twee consumpties en een hapje. Breng dus geen etenswaren of drank mee, want die mogen ter plaatse niet verbruikt worden.

FAQ

Hoeveel maanden kan ik vooraf reserveren?
Je kan 1 jaar voorafgaand aan jouw datum naar keuze je bezoek inplannen.

Hoe kan ik mijn reservatie aanpassen?
Indien u wijzigingen wenst aan te brengen aan uw online reservatie, moeten deze aanpassingen worden doorgegeven via visits@vicaris.be. Een wijziging van een online reservatie kan tot 14 kalenderdagen vóór uw bezoek, indien de beschikbaarheid dit toelaat. Eventuele bijkomende kosten kunnen in rekening gebracht worden.

We kunnen helaas niet meer komen! Wat nu?
We stellen het ten zeerste op prijs dat u ons een seintje geeft via visits@vicaris.be.
Vergeet zeker je reservatienummer niet te vermelden! Helaas kunnen we het betaalde voorschot niet terugstorten.

Kan je iets eten tijdens het bezoek?
Bij al onze formules is een hapje en 2 consumpties inbegrepen. We vragen jullie graag om geen eigen eten of drinken mee te nemen. Indien gewenst is er ook steeds de mogelijkheid een broodjeslunch e reserveren bij jullie bezoek.

Hoe kan ik het voorschot betalen?
Betalen kan enkel via een overschrijving naar BE51 3630 7605 9962. Het resterende bedrag en eventuele extra aankopen in onze shop kunnen ter plaatse in cash of met bancontact betaald worden.

Indien jouw vragen nog niet beantwoord werden na deze lijst, aarzel dan niet om ons een
mailtje te sturen naar visits@vicaris.be!