RedPunch Blik

Omschrijving

Deze Red Punch is een bijzonder fruitbier! Naast het gebruik van 300 ml per L puur sap van de zure kers werd het bier ook verrijkt met sap van de blauwe honingbes. Een nobele onbekende, want deze bes wordt superfruit genoemd dankzij haar hoog gehalte aan vitaminen en anti-oxidanten!

Met haar donkerrode kleur en lichtroze schuim is dit het perfecte bier om van te genieten tijdens de gezellige zomeravonden.

Het is een bier met lichtzoete aanzet, friszure afdronk en de krachtige aroma’s van rood fruit .

Dankzij haar lage alcoholgehalte van 3,5 Vol.% Alc. kan je zonder schuldgevoel genieten van een extra rondje!

Met dit bier leggen we de focus op de natuurlijke oorsprong, een uitmuntende kwaliteit en het beste wat het fruit en bier gecombineerd kan bieden.

Want extra punch?

Dit fluweelrode zomerbier is op zijn best bij toevoeging van gedehydrateerde vruchten. Een heerlijk schijfje sinaasappel en pompelmoes zorgen voor een compleet nieuwe beleving in je glas. Laat het bier en de vruchten samen infuseren en geniet van deze unieke punch. Ontdek zelf hoe elke slok een verrassing wordt.

Gedehydrateerde vruchten

Door een speciale conserveringsmethode wordt het vocht uit de vrucht onttrokken, maar blijft alle smaak aanwezig. Van zodra het fruit opnieuw in contact komt met vocht geven ze al hun smaken opnieuw vrij, wat zich perfect leent tot het infuseren met bier.

Perfect serve tips:

Op blik:

  • Schenk de volledige inhoud van het blik uit in een Vicaris glas
  • Voeg één schijfje pompelmoes en één schijfje sinaasappel toe
  • Laat enkele minuten infuseren om een eerste smaakbeleving te ervaren. Ontdek hoe elke slok een rijkere fruitsmaak heeft.

Op vat (horeca):

  • Tap één glas Red Punch
  • Serveer met één schijfje pompelmoes en één schijfje sinaasappel bovenop het schuim of indien mogelijk op een apart schaaltje naast het glas.
  • Laat enkele minuten infuseren om een eerste smaakbeleving te ervaren. Ontdek hoe elke slok een rijkere fruitsmaak heeft.

Bitterheid:
12 IBU
Kleur:
30 EBC
Energie:
50kcal/100ml
Alchoholpercentage: 3.5°
Schenktemperatuur: 3-5°C
Verpakking: blik 33cl en RVS vat 20L
Ingrediënten: Water, gerstemout, vruchtensappen uit concentraat (zure kers en honingbes), suiker, hop en gist